Opinie

    5 star review  Profesjonalizm, kreatywność i terminowość - te trzy cechy to podstawa udanej współpracy, a taką zdecydowanie była współpraca z AI i panią Anną 🙂 Pani Anna umie słuchać i fachowo doradzić, dobiera opcje pod możliwości klienta, a kontakt z nią to prawdziwa przyjemność - polecam z całego serca zarówno do małych remontów, jak i do większych inwestycji!

    thumb Marta Nowicka
    9/04/2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolony z przygotowanej aranżacji gabinetu. Fachowa obsługa, szybki termin realizacji. Firma godna polecenia. Pani Ania w 100% trafiła w moje oczekiwania. Bardzo fajna gra kolorów oraz różnych materiałów wykończeniowych. Do tego dobrze dobrane meble oraz ciekawe oświetlenie dekoracyjne. Po prostu architekt z powołania. Bez wahania mogę innym polecić.

    thumb Paweł Nowak
    7/19/2017

    5 star review  Polecam osobę jako bardzo rzetelnego i pomysłowego fachowca. Połączenie smaku, zrozumienia inwestora i nieograniczone możliwości twórcze pozwalają wystawić maksymalną ocenę za pracę i smak oraz zaangażowanie w tym co tworzy.

    thumb Tomasz C.
    7/10/2017

    5 star review  AI Architektura Wnętrz Anna Igel współpracuje ze mną od kilku lat. Kreatywność, dyspozycyjność, realizacja niemożliwych rozwiązań jest domeną tej firmy. Efektem współpracy są piękne wnętrza pensjonatu Estancja Mezowo na Kaszubach. Goście są zachwyceni. Anna Igel pomaga w wyborze dodatków do wnętrz, wyszukuje produkty w przystępnych cenach i pilnuje realizacji prac na budowie. Oprócz tworzenia klimatu pensjonatu zaprojektowała wnętrza nowoczesnego budynku biurowego w Gdańsku oraz domu na wsi. Pozdrawiam panią Anię serdecznie 🙂

    thumb Iwona C.
    7/10/2017

    5 star review  Aranżacja gabinetu. Jestem bardzo zadowolony. Fachowa obsługa, szybki termin realizacji. Firma godna polecenia. Pani Ania w 100% trafiła w nasze oczekiwania.

    thumb Paweł N.
    7/07/2017

    5 star review  Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i świetne wyczucie potrzeb klienta. Dzięki Annie moje mieszkanie zaczęło wyglądać tak jak marzyłam.

    thumb Barbara Cy
    6/08/2017

    5 star review  Pani Anna zaprojektowała wnętrze pensjonatu Estancja Mezowo. Pomysły wdrożone w 100%. Efekt idealny. Realizujemy kolejne projekty. Pozdrawiamy.

    thumb Iwona Czerniewicz
    5/05/2017

    5 star review  Kiedy zapadła decyzja o remoncie, byłam pewna, że pomoc profesjonalisty będzie niezbędna. Pani Anna nie tylko pomogła uporządkować pomysły, ale również zaproponowała funkcjonalne, spójne, a co najważniejsze, przytulne wnętrze. Ogromnym plusem jest jej zaangażowanie w projekt. Gdy tylko pojawiały się wątpliwości, wsiadała w samochód, przyjeżdzała i dokładnie tłumaczyła fachowcom co i jak ma zostać zrobione. Była na każdym etapie prac, służyła profesjonalną radą i pomocą oraz zadbała, żeby wszystko miało "ręce i nogi". Co ważne, zaproponowane przez Panią Annę rozwiązania zmieściły się w zaplanowanym budżecie, a wyposażenie wnętrz było dobierane przez nią tak długo, aż idealnie trafiło w gust. Polecam. Dzięki pomocy Pani Anny można zaoszczędzić mnóstwo czasu i nerwów!

    thumb Maria Peplińska
    5/03/2017

    5 star review  Polecam osobę jako bardzo rzetelnego i pomysłowego fachowca. Połączenie smaku, zrozumienia inwestora i nieograniczone możliwości twórcze pozwalają wystawić maksymalną ocenę za pracę i smak oraz zaangażowanie w tym co tworzy.

    thumb TomaszC.,
    1/01/1970

    5 star review  AI Architektura Wnętrz Anna Igel współpracuje ze mną od kilku lat. Kreatywność, dyspozycyjność, realizacja niemożliwych rozwiązań jest domeną tej firmy. Efektem współpracy są piękne wnętrza pensjonatu Estancja Mezowo na Kaszubach. Goście są zachwyceni. Anna Igel pomaga w wyborze dodatków do wnętrz, wyszukuje produkty w przystępnych cenach i pilnuje realizacji prac na budowie. Oprócz tworzenia klimatu pensjonatu zaprojektowała wnętrza nowoczesnego budynku biurowego w Gdańsku oraz domu na wsi. Pozdrawiam panią Anię serdecznie 🙂

    thumb IwonaC.,
    1/01/1970

    5 star review  Aranżacja gabinetu. Jestem bardzo zadowolony. Fachowa obsługa, szybki termin realizacji. Firma godna polecenia. Pani Ania w 100% trafiła w nasze oczekiwania.

    thumb PawełN.,
    1/01/1970